tylko ciepłe powietrze z nawiewów, gdzie znajdują sie klapki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AdamKos
    Classic
    • 2012
    • 4

A mnie ostatnio zadziałało po 500 metrach od wjechania na coś (słyszałem jakby klapnięcie jakiejś deski czy coś tym stylu). Ujechałem ze świecącą kontrolką jeszcze jakieś 15 km i dopiero ciśnienie spadło kompletnie. Także nie ma co, działa dobrze
  • dawid4133
    Classic
    • 2010
    • 15

witam wszystkich! jestem nowy na forum więc jeśli pomyliłem dział to to z góry przepraszam. mam problem taki jak w opisie z nawiewów leci tylko ciepłe powietrze. spadłą podajże linka bo tylko pokrętło ciepło- zimno nie działa reszta pokręteł ok. octavia to 1,9 tdi 2000 r. klima manualna.orientuje się ktoś jak najlepiej się tam dostać do tego?pozdr

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

Jeśli linka spadła przy pokrętłach to najlepiej zdjąć panel przedni potem odkręcić panel z pokrętłami i już będziesz miał do tego dostęp

Komentarz

• dawid4133
        Classic
        • 2010
        • 15

próbowałem tak zrobić kolego. po wyjęciu tej listwy zaslepiajacaej śruby w panelu na śrdoku odkręciłem ten panel z pokrętłami ale one nie chciały się wysunąć tylko tylko delikatny ruch jest mozliwy ale w przeciwnym kierunku do wnętrza. kolega mi powiedział że moze wymonotować schowek lub wykładziny z dołu deski ale chce soie upewnić moze ktos juz to robił

Komentarz

• tom2212
          RS
          • 2008
          • 3892

jak wymontujesz schowek to też będzie jakieś tam dojście

Komentarz

• dawid4133
            Classic
            • 2010
            • 15

schowek wymontowany, ale dostep bardzo słaby do niego. prócz niego wymonotwana zapalniczka. krecąc pokrętłem ciepło zimno widać że jest ono dobre przy nim samym wiec linka nie otwiera klapki. koledzy doradzcie jesli mozecie od której strony jest najlepszy dostep do tych kratek co biegna linki. pozdr

Komentarz

Pracuję...